Przepis na: Pasta z łososia

Zgłoś błąd

Składniki( awokado , chleb , kleik ryżowy , łosoś , twaróg ):

  • 12 dag łososia
  • 12 dag półtłustego twarogu
  • 1 dojrzałe awokado
  • kromka chleba kukurydzianego
  • ryżowego lub tostowego.

Przepis:

Pasta z łososia
Z ugotowanego lub usmażonego łososia zdejmujemy skórę i widelcem ugniatamy mięso z serem. Kromkę chleba smarujemy masą i podajemy z kawałkami awokado.

Pasta z łososia - Zdjęcia

Wypowiedzi na forum

Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu
  • Re: Co na kanpki robicie sami?

    guacamole pasta z makreli i twarogu pasta z łososia i twarogu pasta jajeczna domowa szynka z szynkowaru (ostatnie odkrycie, super efekt przy malutkim nakładzie środków i sił)

  • Re: Ekspresowy obiad - podzielcie się przepisem!

    Pasta z łososiem: Zredukować śmietankę 30%. Dodać pare łyżek pomidorów z puszki/kartonika i kawałki pieczonego łososia. Do gotowego sosu dodać liście bazyli. Polać dowolny makaron i posypać parmezanem.

  • Szwedzka pasta z łososia

    czyli lax pastej. Żarłem to na stypendium w Skandynawii x lat temu, prawie zapomniałem smaku a tu... Przypadkiem polazłem do IKEI i oprócz (rozczarowujących) köttbullar kupiłem dwie tuby pasty z łososia. Jest taka jak za dawnych lat a może i lepsza :) W czym tkwi tajemnica smaku? Czy da się to

  • ja wolę pastę z łososia

  • Re: Szwedzka pasta z łososia

    Ostatnio czytałam skład, poraziło mnie nafaszerowanie konserwantami. Smak to chyba efekt dodatku pomidorów.

  • Babeczki ziemniaczane z pastą z łososia

    Wyglada super no i jest tu wszystko co mi smakuje.

  • Re: przepisy na papki poszukiwane

    . Treściwe: puree ziemniaczane z dodatkami (dobrze zmieloną podsmażoną cebulą na przykład), z dyni, z selera, salmorejo*... Pasty z mięsem i rybami. Na upartego możesz tak sklecić cały obiad: pasta z łososia, puree ziemniaczane i puree z groszku. Pasty z jajek. I nie zapominajmy o cukrze :D Musy, flany

  • Re:Pasta z łososiem i szpinakiem.

    Jedną cebulę i kilka ząbków czosnku zarumienić na oleju. Dodać pół kilo mrożonego szpinaku i muskat. Poddusić. W niewielkim garnku zagotować 300 gram śmietany i trzy łyżki świeżo utartego parmezanu. Plus sól i pieprz cayenne. Dodać do sosu 400 gram łososia i gotować kilka minut na wolnym o

Zobacz inne przepisy