Zobacz inne przepisy
Przepis na: Panierowane serki pleśniowe
Składniki( bułka tarta ,camembert ,jajka ,olej ,oscypek ,ser pleśniowy ):
- serek pleśniowy (typu brie lub camembert) albo oscypek. Panierka: jajko w tarta bułka
- olej do smażenia
Przepis:

Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Panierowane serki pleśniowe
Pleśniowego w panierce jeszcze nie jadłam ale często kupuję w Lidl ser camembert z żurawiną do smażenia i bardzo mi smakuje.
-
Panierowane serki pleśniowe
Zapomniałam wspomnieć jeszcze o panierce i smażeniu. Dorosła osoba miałaby problemy ze strawieniem ,a co dopiero maluch/ Ludzie, poczytajcie co powinny jeść dzieci powyżej roku! Skąd czerpiecie swoje pomysły? Dramat !
-
Panierowane serki pleśniowe
ser pleśniowy dla rocznego dziecka. Brawo! Kto umieszcza w ogóle te przepisy?!
-
Re: Panierowane serki pleśniowe
wszystko dobrze ,zjesc taki jaki kupilas ,ale po co jeszcze panierowac i smazyc na oleju ,przeciez to profanacja tego smakolyku ,(to tak samo jak z dolewaniem wody do wina lub slodzenie bo za kwasne lub cierpkie ) i w dodatku dawac maluchowi ,za 2 lata z dziecka urosnie ,ale bedzie wygladalo jak an
-
Panierowane serki pleśniowe
SEr z pleśnią dla rocznego dziecka czyżby to nie zawcześnie
-
Panierowane serki pleśniowe
no tak, ale dlaczego tak malo szczegolow? np. czy jajko przyprawiac do panierowania, czy sam ser jest wystarczajaco aromatyczny? no bo jak posole, popieprze itp i po tem okaze sie za slony? no i czy podwójna panierka jest konieczna? bo jakos wydaje mi sie to przez to strasznie tluste nie mowia
-
Re: Panierowane serki pleśniowe
We Francji sery plesniowe podaja dzieciom ponizej roku