Zobacz inne przepisy
Przepis na: Jajka faszerowane
Składniki( bułka tarta ,jajka ,koperek ,masło ,masło ,natka pietruszki ,olej ,pieprz ,sól ,szczypiorek ,śmietana ):
- 6 jajek na twardo
- 3 łyżki drobno posiekanej zielonej pietruszki
- koperku lub szczypiorku
- 3 łyżki śmietany lub masła
- 3 łyżki tartej bułki
- sól i pieprz
- masło lub olej do smażenia
Przepis:

Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: Świąteczne przepisy kulinarne IV
JAJKA FASZEROWANE 4 Jaja 150 g Kiełbasa do smarowania wątroby (pikantna) 1 Stamperl Koniak coś Majonez 1 pęczek Szczypiorek W przypadku jajek faszerowanych gotuj jajka na twardo przez 8 minut, spłucz zimną wodą i obierz. Umyć szczypiorek, wysuszyć i pokroić w drobne bułki. Pokrój jajka
-
Re: Niezłe jaja z jajami w roli głównej
JAJKA FASZEROWANE 4 Jaja 150 g Kiełbasa do smarowania wątroby (pikantna) 1 Stamperl Koniak coś Majonez 1 pęczek Szczypiorek W przypadku jajek faszerowanych gotuj jajka na twardo przez 8 minut, spłucz zimną wodą i obierz. Umyć szczypiorek, wysuszyć i pokroić w drobne bułki. Pokrój jajka
-
Re: Zielono mi czyli coś na zdrowie?
JAJKA FASZEROWANE 4 Jaja 150 g Kiełbasa do smarowania wątroby (pikantna) 1 Stamperl Koniak coś Majonez 1 pęczek Szczypiorek W przypadku jajek faszerowanych gotuj jajka na twardo przez 8 minut, spłucz zimną wodą i obierz. Umyć szczypiorek, wysuszyć i pokroić w drobne bułki. Pokrój jajka
-
Re: Kuchenne rewolucje
JAJKA FASZEROWANE 4 Jaja 150 g Kiełbasa do smarowania wątroby (pikantna) 1 Stamperl Koniak coś Majonez 1 pęczek Szczypiorek W przypadku jajek faszerowanych gotuj jajka na twardo przez 8 minut, spłucz zimną wodą i obierz. Umyć szczypiorek, wysuszyć i pokroić w drobne bułki. Pokrój jajka
-
Re: Świąteczny stół - jakie potrawy?
jak robisz jajka faszerowane?
-
Re: Wielkanoc -Zamiast życzeń Szarada
jajka faszerowane
-
Re: Wielkanoc
jajka faszerowane w panierce
-
Re: Wielkanoc
Jajka faszerowane (pieczarkami, cebulką lub ziołami)