Zobacz inne przepisy
Przepis na: Jabłko duszone
Przepis:

Wypowiedzi na forum
Wypowiedzi pojawiają się automatycznie i nie muszą dotyczyć opisywanego obiektu-
Re: A może wątek kulinarny XV
, wyłożyć na patelnię. Dodać śliwki, przykryć pokrywką, udusić. Żurawinę na sos umyć, przełożyć do rondelka. Dodać drobno pokrojoną połowę jabłka, dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać miód, wymieszać do jego rozpuszczenia. Krótko zmiksować blenderem. Kurczaka podawać z duszonymi owocami i sosem
-
Re: WĄTKI DOTYCZĄCE KUCHNI I PRZEPISÓW KULINARNYC
, wyłożyć na patelnię. Dodać śliwki, przykryć pokrywką, udusić. Żurawinę na sos umyć, przełożyć do rondelka. Dodać drobno pokrojoną połowę jabłka, dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać miód, wymieszać do jego rozpuszczenia. Krótko zmiksować blenderem. Kurczaka podawać z duszonymi owocami i sosem
-
Re: Wariacje na temat kurczaka
, wyłożyć na patelnię. Dodać śliwki, przykryć pokrywką, udusić. Żurawinę na sos umyć, przełożyć do rondelka. Dodać drobno pokrojoną połowę jabłka, dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać miód, wymieszać do jego rozpuszczenia. Krótko zmiksować blenderem. Kurczaka podawać z duszonymi owocami i sosem
-
Re: Wariacje na temat kurczaka
jabłka, dusimy 10 minut. Sos przyprawiamy majerankiem, solą i pieprzem, podajemy z gęsią.
-
Re: Wariacje na temat kurczaka
, przykryć pokrywką, udusić. Żurawinę na sos umyć, przełożyć do rondelka. Dodać drobno pokrojoną połowę jabłka, dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać miód, wymieszać do jego rozpuszczenia. Krótko zmiksować blenderem. Kurczaka podawać z duszonymi owocami i sosem żurawinowym.
-
Re: A może by tak wątek kulinarny XIV
, przykryć pokrywką, udusić. Żurawinę na sos umyć, przełożyć do rondelka. Dodać drobno pokrojoną połowę jabłka, dusić pod przykryciem do miękkości. Dodać miód, wymieszać do jego rozpuszczenia. Krótko zmiksować blenderem. Kurczaka podawać z duszonymi owocami i sosem żurawinowym.
-
Re: Świętego Marcina - na stół rogal i gęsina
jabłka, dusimy 10 minut. Sos przyprawiamy majerankiem, solą i pieprzem, podajemy z gęsią.
-
Re: A może by tak wątek kulinarny XIV
jabłka, dusimy 10 minut. Sos przyprawiamy majerankiem, solą i pieprzem, podajemy z gęsią.